Echte Dokkumer nieuwe vestigingsmanager KwikFit Dokkum

Freddy Wouda, Dokkumer in hart en nieren, bij KwikFit Dokkum aan het roer

04 MAART 2015, DOKKUM
Samenvatting
KwikFit heeft vanaf maart 2015 een echte Dokkumer aan het roer van de vestiging in Dokkum: Freddy Wouda. Wouda is geen onbekende in de automotivewereld van Dokkum. De geboren en getogen Dokkumer was sinds 1983 werkzaam bij het toenmalige Wouda Opel BV in Dokkum, waar hij meer dan 30 jaar verschillende functies in de aftersales heeft vervuld. De afgelopen maanden heeft Wouda op verschillende KwikFit-vestigingen in Friesland en Groningen gewerkt om zich optimaal voor te bereiden op zijn nieuwe functie als manager van KwikFit, aan de Rondweg-West in Dokkum De Woudhorne.

Martin Post, algemeen directeur KwikFit Nederland: “KwikFit wil elke bezoeker optimale service en een goede ervaring geven. Daarom zoeken we naar gedreven en gepassioneerde werknemers voor onze vestigingen. Freddy Wouda past helemaal in dat plaatje. Ik ben dan ook heel blij dat hij het team van KwikFit Dokkum komt versterken met zijn enorme drive, uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. Een extra voordeel is dat Wouda uit Dokkum komt en dus een vertrouwd gezicht is voor de Dokkumers.”

De “Dokkumer koffie” staat klaar
Freddy Wouda over zijn nieuwe functie: “Ik heb meer dan dertig jaar voor een dealer in Dokkum gewerkt en zie het als een grote uitdaging om nu als vestigingsmanager aan de slag te gaan bij een fastfitter.” KwikFit zit nu ruim zes jaar in Dokkum. “Vanaf maart zet ik Dokkumer koffie klaar voor de KwikFit-klanten, maar dan zonder het scheutje Berenburg natuurlijk,” grapt Wouda. “Ik kijk er naar uit om het team met mijn kennis en ervaring te versterken en er samen voor te zorgen dat onze klanten snel en tevreden weer op weg kunnen. Natuurlijk hoop ik ook klanten van ons gesloten familiebedrijf Wouda Opel weer terug te zien.”

Strijd om titel “Beste KwikFit-vestiging 2015”
Het afgelopen jaar eindigde de KwikFit-vestiging in Dokkum als 6de in de landelijke strijd om de titel “Beste KwikFit-vestiging 2014”. De vestiging haalde net als de top 5 een gemiddeld klantcijfer van 8,6. “Dit is natuurlijk een fantastisch cijfer voor klanttevredenheid. Toch ga ik de uitdaging aan om de service van KwikFit Dokkum naar een nog hoger niveau te tillen, zodat we in 2015 een nog hogere plaats op de ranglijst scoren,” vertelt Wouda enthousiast.

Ladies Training in KwikFit Dokkum

Op woensdag 8 april organiseert KwikFit Dokkum een Ladies Training, waar vrouwen kunnen leren hoe zij zichzelf kunnen redden met bijvoorbeeld een lekke band, brandend olielampje of lege accu. Deelname aan de Ladies Training is gratis en aanmelden kan via www.kwik-fit.nl/ladiestraining.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten