Kwik-Fit Fleet wordt Kwik-Fit Zakelijk

23 APRIL 2014, HARDERWIJK
Samenvatting
De zakelijke service van Kwik-Fit, Kwik-Fit Fleet, gaat vanaf nu verder onder de naam Kwik-Fit Zakelijk.

Sinds 1996 is Kwik-Fit op de zakelijke markt actief als Kwik-Fit Fleet, een naam die is overgenomen van de Britse Kwik-Fit collega’s. Een logische keuze omdat Kwik-Fit zich in die tijd vooral wilde richten op de grote wagenparken van fleetowners en leasemaatschappijen. Aangezien Kwik-Fit nieuw was op de zakelijke markt werd er gekozen voor de toevoeging ‘Fleet’ om het verschil voor de nieuwe zakelijke klanten duidelijk te maken.

“Inmiddels is Kwik-Fit een goede bekende op de zakelijke markt met een solide reputatie,” aldus Pieter Bikker, Director Kwik-Fit Zakelijk. Kwik-Fit richt zich namelijk niet meer uitsluitend op fleetowners en leasemaatschappijen, maar ook op MKB-ers, ZZP-ers en met autoruitservice ook op verzekeraars en volmachten. Bikker vervolgt: “Vandaar dat er gekozen is voor de nieuwe naam Kwik-Fit Zakelijk; een naam die opnieuw duidelijk maakt voor wie wij werken.”

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten