Gratis winterbanden van Kwik-Fit bij HEMA Autoverzekering

Unieke samenwerking Kwik-Fit en HEMA

06 JANUARI 2014, HARDERWIJK
Samenvatting
Kwik-Fit en HEMA zijn een unieke samenwerking aangegaan. Vanaf vandaag tot met 2 februari 2014 krijgen de eerste 5.000 klanten die een all risk (Casco) HEMA Autoverzekering afsluiten een gratis set Apollo winterbanden bij Kwik-Fit. Na grote acties voor APK met Kruidvat en Gamma en terugkerende Ledenvoordeelacties met de ANWB, heeft Kwik-Fit nu de handen ineengeslagen met HEMA voor een unieke actie. Nog nooit eerder werden in Nederland 5.000 gratis sets winterbanden weggegeven.

Unieke winterbandenactie
Elke klant die tijdens de actieperiode een all risk HEMA Autoverzekering afsluit en vóór 31 maart 2014 zijn Apollo winterbanden laat monteren, kan profiteren van de actie. De montage kan in één van de 182 Kwik-Fit filialen in Nederland plaatsvinden.

“Gemiddeld kost een set winterbanden zo’n 300 euro, dus actiedeelnemers besparen al gauw een paar honderd euro,” licht Arjan van der Meer, marketing directeur bij Kwik-Fit, toe. Naast vier gratis Apollo winterbanden ontvangen actiedeelnemers ook exclusieve korting op de opslag van hun zomerbanden en het uitlijnen van de auto.

Apollo
Apollo is een merk van Vredestein en tevens het kwaliteitshuismerk van Kwik-Fit. Arjan van der Meer: “Op alle banden van Apollo geeft Kwik-Fit 2 jaar garantie en hier betaalt de klant geen euro extra voor.” De Apollo winterbanden kunnen besteld worden via kwik-fit.nl. Meer informatie en de actievoorwaarden zijn tevens te vinden op de Kwik-Fit website.

Contactpersonen
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten