Kwik-Fit kiest voor een duurzame relatie met haar klanten, relaties en medewerkers

23 SEPTEMBER 2013, HARDERWIJK
Samenvatting
Kwik-Fit is door stichting Duurzaam Repareren gecertificeerd als duurzaam autoservicebedrijf. De grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa wil een duurzame relatie met haar klanten en met haar medewerkers. Voor Nederland is men hiervoor de samenwerking aangegaan met de stichting Duurzaam Repareren.

“Kwik-Fit wil een duurzame relatie met haar klanten en erkend worden als betrouwbare, transparante en innovatieve organisatie. Hiernaast zijn wij ook een van de grootste werkgevers in de branche en willen ook een duurzame relatie met onze medewerkers”: zegt Martin Post, directeur Kwik-Fit Nederland.

Het aansluiten bij Duurzaam Repareren past perfect binnen deze visie. Door de deelname van fleetowners, leasemaatschappijen en de ANWB zijn zowel onze zakelijke als particuliere klanten binnen deze stichting vertegenwoordigd.

Veel inhoudelijke criteria zijn gericht op de gezondheid van de medewerkers. Post: “Een uitstekend platform dat onze visie, een duurzame relatie met de klant en met de medewerkers, ondersteunt”.

Kort voor de zomer is de audit ingezet en onlangs is het initiële deel met positief resultaat afgerond. Dit betekent dat in de komende weken op alle 182 vestigingen, het bordje van Duurzaam Repareren op de gevel geschroefd zal worden. Voor Kwik-Fit een mooie stap, maar zeker geen eindpunt. “Wij gaan voor 100% tevreden klanten en dan kan je niet op de lauweren rusten. Wij zullen blijven innoveren in duurzaamheid. Want dat is in het belang van de medewerkers en de klanten, onze klanten”: aldus Post.       

Kwik-Fit is met 1800 servicepunten en 9.000 medewerkers de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa. Nederland telt momenteel 182 Kwik-Fit filialen en dit aantal groeit nog steeds.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten