Kwik-Fit organiseert Ladies Training Heemskerk

20 FEBRUARI 2013, HARDERWIJK
Samenvatting
Kan jij een band verwisselen of een auto met een lege accu starten? Nee? Dan daagt Kwik-Fit je uit een kijkje te nemen onder de motorkap! Pech onderweg is altijd vervelend maar in sommige gevallen makkelijk te voorkomen, of op te lossen met een paar goede tips.

De Kwik-Fit Ladies Training is een echte aanrader voor vrouwen die van professionele instructeurs willen leren hoe je bijvoorbeeld een band moet verwisselen, of hoe je de bandenspanning controleert. Verder komen ook algemene veiligheidspunten, het controleren van olie en koelvloeistof en het wisselen van een lamp aan de orde. Aan het eind van de avond is er gelegenheid om de eigen auto binnen te rijden en worden een aantal punten doorgenomen met de eigenaresse. De juiste bandenspanning scheelt flink in de brandstofkosten dus de Ladies Training is ook goed voor de portemonnee.

De avond op donderdag 28 februari is helemaal gratis, maar het aantal deelneemsters is beperkt. Bel daarom snel naar Kwik-Fit (0251 - 241 046) aan de Rijksstraatweg 48 in Heemskerk en geef je op!
Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten