Derde Filiaal van Kwik-Fit in Nijmegen opent deuren

Filiaal aan Marialaan is 181e filiaal van Kwik-Fit in Nederland

31 OCTOBER 2011, HARDERWIJK
Summary
Onder ruime belangstelling opende Kwik-Fit afgelopen zaterdag een spiksplinternieuw filiaal aan de Marialaan 100 in Nijmegen. Wethouder Henk Beerten van Cultuur, Mobiliteit en Onderwijs was namens de gemeente Nijmegen aanwezig om samen met Martin Post, Managing Director van Kwik-Fit, de derde vestiging van Kwik-Fit in Nijmegen officieel te openen.

De wethouder benadrukte in zijn toespraak dat Kwik-Fit belangrijk is voor de economie van Nijmegen en dat het bedrijf als opleidingsinstituut kansen biedt aan leerling-monteurs om verder opgeleid te worden. Na de toespraak knipte filiaalmanager Gerard Bruil het lint door en werd de opening van een feestelijke noot voorzien door Busband Novio uit Nijmegen.  


Feestelijke opening

De feestelijke opening van het nieuwe filiaal werd gevierd met spectaculaire acties voor klanten. Zo kregen de eerste vijfentwintig klanten vier banden voor de prijs van twee en kon iedereen gratis langskomen of een afspraak maken voor een gratis APK keuring.

Compleet auto-onderhoud

Kwik-Fit aan de Marialaan 100 in Nijmegen is terug van weggeweest. Op circa 300 meter van de oude vestiging heeft Kwik-Fit de deuren geopend van een splinternieuw pand. Het aantal vestigingen in Nijmegen komt daarmee op drie. Het Kwik-Fit filiaal is ingericht volgens de nieuwste technologie. Kwik-Fit voorziet daarmee in de behoeften van zowel consumenten als zakelijke klanten met betrekking tot compleet auto-onderhoud. Zo heeft Kwik-Fit de nieuwste Bosch diagnose-apparatuur om auto’s uit te lezen, 3D-uitlijnmachines, airco-machines en autoruitservice. Kwik-Fit monteert uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Zo gebruikt Kwik-Fit uitsluitend motorolie van Mobil bij alle onderhoudsbeurten. Michelin, Continental, Apollo, Goodyear, Pilkington, Gabriel zijn overige bekende topmerken die Kwik-Fit voert.

Kwik-Fit steunt stichting Good Bears of the World

Gedurende een maand na opening gaat van elke verkochte band € 2,50 naar de Stichting Good Bears of the World. Al jaren steunt Kwik-Fit deze stichting. Good Bears of the World geeft teddyberen aan kinderen die troost nodig hebben, zoals na een verkeersongeluk of wanneer ze hun ouders zijn kwijtgeraakt.

Documents
Spokespeople
About Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

news