KwikFit organiseert Ladies Training in Meppel

12 OKTOBER 2015, MEPPEL
Samenvatting
Kun jij een band verwisselen of een auto met een lege accu starten? Nee? Dan daagt KwikFit je uit om mee te doen aan de Ladies Training in de KwikFit-vestiging in Meppel (Leonard Springerlaan 32A) op donderdag 29 oktober 2015.

De KwikFit Ladies Training is een echte aanrader voor vrouwen die van professionele instructeurs willen leren hoe zij zichzelf - zonder man of monteur in de buurt - kunnen redden met bijvoorbeeld een lekke band, brandend olielampje, lege accu of kapot autolampje.

Ook krijgen de deelneemsters tips en tricks voor wat te doen bij pech onderweg. Autopech is altijd vervelend, maar soms eenvoudig zelf op te lossen of zelfs te voorkomen. Verder komen algemene veiligheidspunten als het controleren van het oliepeil, koelvloeistofniveau, de bandenprofieldiepte, ruit en ruitenwissers aan de orde. Ook leer je wat afkeurpunten van een auto zijn tijdens de APK.

Handen uit de mouwen
De Ladies Training is geen theorieles, het is leren in de praktijk. Deelnemende vrouwen gaan onder begeleiding van een instructeur zelf ook de handen uit de mouwen steken.

Gratis event, maar beperkt aantal deelneemsters
De Ladies Training op donderdag 29 oktober 2015 duurt van 19.00 tot 21.30 uur en wordt gehouden in de KwikFit-vestiging aan de Leonard Springerlaan 32A in Meppel. De Ladies Training is voor vrouwen van alle leeftijden en is helemaal gratis, maar het aantal deelneemsters is beperkt. Aanmelden kan via www.kwik-fit.nl/ladiestraining. Hier is ook meer informatie over de Ladies Training te vinden.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten