KwikFit Ladies Training in Zoetermeer groot succes

Deelneemsters zo enthousiast dat ze een carrière bij KwikFit wel zien zitten

30 JUNI 2015, ZOETERMEER
Samenvatting
Ruim 25 vrouwen uit Zoetermeer en omgeving deden donderdag 25 juni mee aan de Ladies Training bij KwikFit Zoetermeer. Gastheer Samy Keshk en zijn team trainden de deelneemsters in hoe zij zichzelf kunnen redden met bijvoorbeeld een lekke band, brandend olielampje, lege accu of kapot autolampje.

Dat er animo was voor een ladies training, was wel duidelijk. De receptie van KwikFit Zoetermeer stroomde donderdag 25 juni vol met enthousiaste dames in de leeftijd van 19 tot en met 65 jaar. Moeders en dochters, vriendinnengroepjes, en een paar stoere vrouwen kwamen zelfstandig om meer over hun auto te leren.

Veel opgestoken

De dames leerden onder andere een auto met lege accu te starten, een band te verwisselen, een lampje te vervangen en vloeistoffen bij te vullen. Ook leerden de deelneemsters wat afkeurpunten van de auto bij een APK kunnen zijn en wat de beste bandenspanning is.

Niet bang voor vieze handen
De aanwezige vrouwen waren echte dames, maar waren absoluut niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. De beschikbare handschoentjes waren niet nodig. ‘Dan wassen we toch gewoon onze handen', was het antwoord op de waarschuwing op vieze handen krijgen.

Vrouwen zien carrière bij KwikFit wel zitten

Dat de vrouwen enthousiast waren over de Ladies Training was wel duidelijk. Na afloop van de Ladies Training kreeg manager Samy Keshk zelfs de vraag of er ook vacatures zijn. Waarop Samy aangaf dat KwikFit meerdere dames in dienst heeft. “We zien jullie sollicitatie graag tegemoet!”, sloot Samy de avond af.

De Ladies Training wordt op meerdere locaties in het land gegeven. Meer informatie: www.kwik-fit.nl/ladiestraining.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Kwik Fit

Ruim 30 jaar na de vestiging van KwikFit in Nederland is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke autoserviceketen van Europa met 1.200 servicepunten en 9.000 medewerkers. De vakkundige medewerkers van KwikFit helpen graag elke klant weer snel en veilig op weg; of het nu gaat om het wisselen van autobanden, APK, groot en klein onderhoud, airco of ruitreparatie en -vervanging. Alle activiteiten in Nederland worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Harderwijk. Nederland telt momenteel 176 KwikFit vestigingen en dit aantal neemt nog steeds toe. In het Verenigd Koninkrijk wordt eveneens gewerkt onder de naam KwikFit. KwikFit maakt onderdeel uit van het Japanse ITOCHU Corporation. Kijk voor meer informatie op www.kwik-fit.nl

berichten